Disclaimer

Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van de website van Vrienden van ’s Heeren Loo Rivierenland / Regio Zuid-Nederland de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie onvolledig is, na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Vrienden van ’s Heeren Loo Rivierenland / Regio Zuid-Nederland is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze site en er kunnen ook overigens aan de site geen rechten worden ontleend. Vrienden van ’s Heeren Loo Rivierenland / Regio Zuid-Nederland aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie.


Copyright

Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Deze site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Vrienden van ’s Heeren Loo Rivierenland / Regio Zuid-Nederland is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk.


Aansprakelijkheid

Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten. Wij hebben de inhoud van deze site met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar kunnen geen garanties geven met betrekking tot de aard of de inhoud van de informatie op deze site. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Het is niet toegestaan deze site te framen. Wij achten ons niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot of de informatie op enige site die is verbonden/gelinkt van of naar deze site.


Merken

Alle woord- en beeldmerken op deze site zijn eigendom van Vrienden van ’s Heeren Loo Rivierenland, tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming van Vrienden van ’s Heeren Loo Rivierenland / Regio Zuid-Nederland is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken. Als u meer informatie wilt, kunt u een e-mail sturen naar Vrienden van ’s Heeren Loo Rivierenland.

Word ook donateur


Laat uw gegevens achter en meld u aan als donateur.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Naam organisatie
E-mailadres *
Verzenden

Aantal ontvangen
donaties


15 ONTVANGEN
DONATIES

Aantal ontvangen donaties

Vraag een schenking aan


Wij bekostigen uitsluitend zaken waarvan alle, grotere dan wel kleinere groepen van cliënten van 's Heeren Loo Rivierenland/Regio Zuid-Nederland profijt hebben.


Vraag hier uw schenking aan